Φυλλωτά

Τα φυλλωτά φτιάχνονται με αλεύρι νερό και αλάτι.
Είναι μερικώς προψημένα πάνω σε σάτσια και βγαίνουν σε 3 μεγέθη:
1. Μεγάλα (Διαμέτρου 42 εκ)
2. Μεσαία (Διαμέτρου 32 εκ)
3. Μικρά (Διαμέτρου 24 εκ)

Συνταγές

Τυρόπιτα - Πρασόπιτα - Σπανακόπιτα - Κιμαδόπιτα

Στριφτή Τυρόπιτα

Πίτσα

Στριφτή καρυδόπιτα

Μπουγάτσα γλυκιά


Μαντιλάκια

Τα μαντηλάκια είναι διπλωμένα φυλλωτά. Υπάρχουν και εδώ 3 μεγέθη:
1. Μεγάλα (από φυλλωτά διαμέτρου 42 εκ)
2. Μεσαία (από φυλλωτά διαμέτρου 32 εκ)
3. Μικρά (από φυλλωτά διαμέτρου 24 εκ)

Συνταγές

Μαντηλάκια στο τηγάνι


Τραχανάδες

Παρασκευάζουμε τραχανά γλυκό, ξινό, λαχανικών και ολικής αλέσεως σε συσκευασίες των 500gr.
Τραχανάς γλυκός (σύνθεση): Γάλα, αλεύρι, σιμιγδάλι, αυγά, αλάτι.
Τραχανάς ξινός (σύνθεση): Αλεύρι, σιμιγδάλι, προζύμι, αυγά, γιαούρτι ξινό, αλάτι.
Τραχανάς ολικής αλέσεως (σύνθεση): Αλεύρι ολικής αλέσεως, αυγά, γιαούρτι ξινό, αλάτι.
Τραχανάς λαχανικών (σύνθεση): Αλεύρι, σιμιγδάλι, αλάτι & διάφορα λαχανικά (πιπεριά, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, καρότα, σπανάκι).

Συνταγές

Τραχανάς γλυκός με τυρί

Τραχανάς ξινός με τυρί

Τραχανάς λαχανικών με κοτόπουλο

Τραχανάς ολικής αλέσεως


Ευριστό

Σύνθεση: Αλεύρι από μαλακό σιτάρι, νερό & αλάτι.
Πωλείτε σε συσκευασίες των 500 γρ.

Συνταγές

Ευριστό παραδοσιακό


Σιρόν

Σύνθεση: Αλεύρι από μαλακό σιτάρι, νερό & αλάτι.
Πωλείτε σε συσκευασίες των 500 γρ.

Συνταγές

Σιρόν παραδοσιακό