Μαντηλάκια στο τηγάνι

Υλικά

Μαντηλάκια (ένα για κάθε άτομο).

Μισό φλυτζάνι του καφέ σπορέλαιο (για κάθε μαντηλάκι που θα κάνουμε).

Γέμιση της αρεσκείας μας (γλυκιά ή αλμυρή).


Εκτέλεση

Γεμίζουμε εσωτερικά το μαντηλάκι με νερό. Επίσης το βρέχουμε και από τις δύο εξωτερικές πλευρές και το κρατάμε κάθετα να στραγγίσει.

Το αφήνουμε πάνω σε μια πετσέτα 5-10 λεπτά για να μαλακώσει.

Ανοίγουμε στη μέση το μαντηλάκι και βάζουμε τη γέμιση της αρεσκείας μας (γλυκιά ή αλμυρή).

Σε ένα τηγάνι βάζουμε μισό φλυτζάνι του καφέ σπορέλαιο. Αφήνουμε να κάψει και τηγανίζουμε από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει.

Σε κάθε μαντηλάκι που τηγανίζουμε προσθέτουμε την ίδια ποσότητα λαδιού.