Πίτσα

Υλικά

4-5 φυλλωτά μεγάλα ή μικρά ανάλογα με το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε.

Σπορέλαιο.
Υλικά της αρεσκείας σας για πίτσα.


Εκτέλεση

Βρέχουμε γρήγορα τα φύλλα κάτω από την βρύση και από τις δυο πλευρές.

Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε πάνω σε μια πετσέτα 10-15 λεπτά για να μαλακώσουν. Το ίδιο κάνουμε σε όλα τα φύλλα.

Λαδώνουμε το ταψί.

Τοποθετώντας το κάθε φύλλο το λαδώνουμε με ένα πινέλο και έπειτα προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας για την πίτσα.

Την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά στον αέρα.